Onnea vuoden ikäiselle IPR-assistenttiyhdistykselle ja kutsu seminaariin

23.5.2018

Suomen IPR-assistenttiyhdistyksen perustamissopimus allekirjoitettiin Berggren Oy:n tiloissa 23.5.2017. Yhdistyksemme, jonka perustamista mietittiin ja valmisteltiin pitkään, on näin ollen ehtinyt jo vuoden ikään.

Yhdistyksen ensimmäinen vuosi on ollut ennen kaikkea kasvun aikaa. Olemme jakaneet tietoa yhdistyksestämme, ja jäsenmäärämme onkin jo ylittänyt sadan jäsenen rajan.

Yhdistyksen tavoitteeksi kirjattiin mm.  jäsenten välisen yhteistyön edistäminen ja koulutus- ja tiedotustilaisuuksien järjestäminen. On tullut aika siirtyä sanoista tekoihin.

Järjestämmekin 13.6.2018 yhteistyössä PRH:n kanssa ajankohtaisseminaarin sähköisen asioinnin kehittämisestä. Seminaarin ohessa pidämme myös IPR-assistenttiyhdistyksen kokouksen ja tutustumme PRH:n uusiin toimitiloihin.

Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi! Lisätietoja seminaarista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä: https://www.prh.fi/fi/tietoa_prhsta/tapahtumat/ReXfPXwRa.html. Ilmoittautumisaika päättyy 6.6.2018 ja mukaan mahtuu 64 ensimmäistä. Ole siis nopea!

Riittaliisa Kiuru / Suomen IPR-assistenttiyhdistys