Yhdistyksemme järjestämä ensimmäinen Webinaari pidettiin 7.9.2021

10.9.2021

Yhdistyksemme toiminta on kehittynyt mukavasti ja löydämme aina uusia tapoja tarjota jäsenistöllemme hyödyllistä tietoa IPR-asioista.

Tiistaina 7.9.2021 meillä oli ilo ja kunnia järjestää yhdistyksen ensimmäinen webinaari. Webinaari käsitteli Latinalaisen Amerikan patentti- ja tavaramerkkikäytäntöjä sekä tulevia uudistuksia ja puhujina olivat Eduardo Zamora (ES), Karla F. Vazquez (MX) ja Natália Menezes (BR) asiamiestoimisto Giro Martinezilta.

Webinaari oli maksuton sekä meidän yhdistyksemme jäsenille että myös muille EPIPAn jäsenyhdistysten jäsenille. Webinaariin rekisteröityi yli 100 osallistujaa, joten aihe selvästi kiinnosti assistenttikuntaa.

Alla Webinaarin aikana otettu kuva, jossa webinaarin puhujat Eduardo Zamora (ES), Karla F. Vazquez (MX) ja Natália Menezes (BR) ovat yhdessä emäntänä toimineen yhdistyksen puheenjohtajan Essi Pösön kanssa.