Yhdistyksessä jo sata jäsentä!

8.3.2018

Yhdistyksen nettisivuille viime syyskuussa luotu liittymislomake on ollut ilahduttavan vilkkaassa käytössä, ja jäsenmäärämme on sen myötä kasvanut tasaisesti.

Kolminumeroisiin jäsenlukuihin päästiin 8.3.2018, kun yhdistykseemme liittyi jo 100. jäsen. Lämmin kiitos teille kaikille aktiivisuudestanne! Tästä on hyvä jatkaa.

Mukaan toisaalta vielä mahtuu, ja potentiaalisia jäseniä onkin vielä paljon.  Yhdistyksemme on sitä vahvempi, mitä enemmän meitä on.

Toivommekin teidän kannustavan mahdollisia uusia jäseniä liittymään joukkoomme. Jäsenemme toimivat IPR-alan eri sektoreilla, asiamiestoimistoissa, yrityksissä ja virastossa assistentin ja/tai kääntäjän tehtävissä. Jäseneksemme voivat hakeutua myös IPR-alan käännöksiä tekevät kääntäjät.

Riittaliisa Kiuru

Suomen IPR-assistenttiyhdistys